Harderwold Villa Resort
 

 

 Kenmerken
  • 2 kamer appartement
  • Woonoppervlakte 65m2
  • Ruime tuin
  • Bouwjaar 2014
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Zeer modern afgewerkt
  • Gelegen op het zuiden
Reageer
Type A Vanaf 142.950 euro excl. BTW v.o.n.

Er even helemaal tussenuit zijn? Genieten van uw rust en bijkomen van de allerdaagse bezigheden? Dit is het uitgangspunt van de recreatieappartementen die wij u te koop aanbieden. 5 verschillende type comfortabele appartementen die in directe verbinding staan met het buitenleven. Met om de hoek een 18 holes A-status golfbaan en waterwegen tot aan uw appartement die in directe verbinding staan met het Veluwemeer. En dat alles op een prachtige, goed bereikbare locatie in het midden van het land. Genieten van een appartement doet u op Golf Residentie Harderwold. Het resort is gesitueerd in het hart van één van de meest gevarieerde en volwassen natuurgebieden in Flevoland; het Harderbos. Op loopafstand van elkaar vindt u hier bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen. U ervaart de schoonheid van een frisgroen voorjaar, geniet in de zomer van prachtige vergezichten, trotseert in de herfst weer en wind en ontdekt in de winter reeën aan de bosrand. En dat allemaal op loopafstand van uw appartement!

Een divers aanbod

Het complex bestaat uit 28 appartementen en 1 riant penthouse. In de brochure treft u de plattegronden aan van de 29 appartementen. Uiteraard treft u in de brochure ook de benodigde informatie aan op het gebied van bouw en afwerking. Verder leest u meer over de omgeving van de mooie locatie in de gemeente Zeewolde, nabij Harderwijk.

Eerst zien, dan geloven?

Wilt u de appartementen zien? Dat kan. Er zijn twee prachtige, volledig ingerichte modelappartementen beschikbaar. Voor een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met Dop Makelaars (0320 264 175 of info@dop.nl).

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van de appartementen op Harderwold Villa Resort

Golf Residentie Harderwold heeft van de gemeente Zeewolde een recreatieve bestemming gekregen. Het betreft hier dus recreatieve appartementen waar permanent wonen absoluut niet is toegestaan en u zich dus niet kan vestigen of inschrijven.

Prijzen zijn vrij op naam, inclusief parkeerplaats, exclusief inventaris. Bij verhuur kan de BTW teruggevorderd worden. Inventarispakket is verplicht bij verhuur, verkoopprijzen vanaf € 9.850,- excl. BTW.

Hoewel deze lijst met zorg is samengesteld kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. PWZ Vastgoed en Dop Makelaars zijn niet vergunningplichtig met betrekking tot het aanbieden van dit recreatieobject en staan derhalve niet onder toezicht van de AFM.

Prijzen onder voorbehoud wijzing PWZ Vastgoed en Dop Makelaars.

Neem voor beschikbaarheid en actuele verkoopprijzen contact op met Dop Makelaars.Meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel Dop Makelaars 0320 264 175


Harderwold Villa Resort - Webdesign door EJA-webdesign


youtube twitter facebook