Harderwold Villa Resort
 

  
 Kenmerken
  • Aan de bosrand
  • Exclusief object
  • Scherpe prijs
  • Unieke locatie
  • Verhuurmogelijkheid
  • Prachtig uitzicht
Reageer
Vraagprijs 130.000 euro k.k.

 
De kavel
Wonen aan het water, midden in de natuur! Op een unieke locatie nabij Harderwijk (Harderwold Villa Resort) en op slechts enkele minuten varen van het Veluwemeer treft u deze ruime kavel van 540m2. De kavel beschikt over een recreatieve bouwvergunning en ligt aan het vaarwater.

Er zijn diverse type recreatievilla’s (waaronder nieuwe types Jan des Bouvrie) ontwikkelt die u samen met aannemer Hof kan bouwen. Ook is het mogelijk om een kavel te kopen en hierop samen met de architect de Wolff en Partners een eigen villa te ontwerpen. De vrijstaande villa’s onderscheiden zich door subtiele architectuur, grote raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. De villa’s zijn eigenlijk zo samengesteld dat u hier het gehele jaar kan recreëren. Permanent wonen is door de gemeente niet toegestaan maar 365 dagen per jaar recreëren wel.

Ook hebben we diverse bestaande villa’s op het park te koop. Bekijk de vergelijkbare objecten voor meer informatie.

Omgeving
Urenlang wandelen of fietsen in de natuur. In het Harderbos, Harderbroek of Kievitslanden. Samen goed voor vele hectares natuurterrein met loofbos, woeste moerasgronden, bloemrijke graslanden en vogelrijke vennen.

U beleeft de natuur al wandelend, fietsend en genietend. Grote kans dat u op uw tocht zeldzame planten en vogelsoorten als de havik, ijsvogel en kiekendief treft. Of zoogdieren als de ree, vos en hermelijn en Schotse Hooglanders die zich in de bosranden verschuilen. Een balletje slaan op de fraai gelegen golfbaan. Met uw eigen boot het wijde water verkennen. Lekker waterskiën, zeilen en surfen op het Veluwemeer. Zonnebaden en slenteren op het strand.

De sfeer van lang vervlogen tijden opsnuiven in de lommerrijke, voormalige Zuiderzeestadjes Harderwijk en Elburg met boulevard en Vischmarkt vol met gezellige restaurants en terrasjes.Dat en meer vindt u op een steenworp afstand van uw tweede domein. Er even tussenuit met de auto. Shoppen, uitgaan, een terrasje pakken en musea bezoeken. Dan staat u binnen drie kwartier in de bruisende stadscentra van Utrecht en Amsterdam.

En wat te denken van een wandeling door de fraaie bossen van Nationaal Park de Hoge Veluwe, een bezoek aan het Kröller Müller Museum, het Dolfinarium in Harderwijk of het Dierenpark in Amersfoort.

Contact
Om u een impressie te geven van dit geweldige park en de prachtige villa’s hebben we een modelvilla ontwikkeld die u 7 dagen per week op afspraak kan bezichtigen. Het verkoopteam van Dop Makelaars kan u hier nader over informeren.

Bel (0320 264 175) voor een afspraak op ons verkoopcentrum om alles te weten te komen over deze nieuwe woningen.

Vraagprijs: €130.000,-

 Meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel Dop Makelaars 0320 264 175


Harderwold Villa Resort - Webdesign door EJA-webdesign


youtube twitter facebook