Harderwold Villa Resort
 

 

 Kenmerken
  • 2 kamer appartement
  • Woonoppervlakte 50m2
  • Balkon
  • Bouwjaar 2013
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Turn-key oplevering
  • Prachtig uitzicht
Download Brochure
Reageer
775 euro per maand

Er even helemaal tussenuit zijn? Genieten van uw rust en bijkomen van de allerdaagse bezigheden? Dit is het uitgangspunt van de recreatieappartementen die wij u te koop aanbieden. 5 verschillende type comfortabele appartementen die in directe verbinding staan met het buitenleven. Met om de hoek een 18 holes A-status golfbaan en waterwegen tot aan uw appartement die in directe verbinding staan met het Veluwemeer. En dat alles op een prachtige, goed bereikbare locatie in het midden van het land. Genieten van een appartement doet u op Harderwold Villa Resort. Het resort is gesitueerd in het hart van één van de meest gevarieerde en volwassen natuurgebieden in Flevoland; het Harderbos. Op loopafstand van elkaar vindt u hier bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen. U ervaart de schoonheid van een frisgroen voorjaar, geniet in de zomer van prachtige vergezichten, trotseert in de herfst weer en wind en ontdekt in de winter reeën aan de bosrand. En dat allemaal op loopafstand van uw appartement!

Een divers aanbod

Het complex bestaat uit 28 appartementen en 1 riant penthouse. In de brochure treft u de plattegronden aan van de 29 appartementen. Uiteraard treft u in de brochure ook de benodigde informatie aan op het gebied van bouw en afwerking. Verder leest u meer over de omgeving van de mooie locatie in de gemeente Zeewolde, nabij Harderwijk.

Eerst zien, dan geloven?

Wilt u de appartementen zien? Dat kan. Er zijn twee prachtige, volledig ingerichte modelappartementen beschikbaar. Voor een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met Dop Makelaars (0320 264 175 of info@dop.nl).

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van de appartementen op Harderwold Villa Resort

Harderwold Villa Resort heeft van de gemeente Zeewolde een recreatieve bestemming gekregen. Het betreft hier dus recreatieve appartementen waar permanent wonen absoluut niet is toegestaan en u zich dus niet kan vestigen of inschrijven. De appartementen worden exclusief aangeboden voor recreatief gebruik. De appartementen zijn voorzien van gratis parkeerplaatsen, draadloos internet, TV en additioneel kunnen er bergingen worden gehuurd.

De huurprijzen zijn exclusief een voorschot voor het gebruik van gas, water en elektra. Voor de 2 persoons appartementen brengen wij standaard 100 euro als voorschot in rekening en voor de 4 persoons appartementen brengen wij standaard 150 euro als voorschot in rekening voor deze kosten.

Toeristenbelasting is 1.50 euro per persoon per nacht. Elke huurder is verplicht om de eindschoonmaak te laten uitvoeren door Dop Verhuur BV. De kosten bedragen voor een 2 persoons appartement 125 euro en voor een 4 persoons appartement 150 euro.Meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel Dop Makelaars 0320 264 175


Harderwold Villa Resort - Webdesign door EJA-webdesign


youtube twitter facebook